Angel Guarnere

Ga naar beneden

Angel Guarnere

Bericht  Maartje op di jul 17, 2012 9:37 am

Angel Guarnere was haar naam, pas zeventien jaar. Ooit eens lid van een straatbende, kon fel vechten en wist nooit van ophouden. Ze zag er zo lief en schattig uit, maar velen waren doodsbenauwd voor haar, want Angel was meedogenloos en wreed.
Ze was geboren in New York. Haar vader was een drankzuchtige Russische emigrant. Op de momenten dat hij geen drank in zich had, was hij de aardigste en meest filosofische man op aarde want niemand begreep het leven beter dan hij. Maar dat kwam maar sporadisch voor. Vaak was hij zo dronken en was een keer zijn vrouw met een mes te lijf gegaan. Angel was twaalf toen ze haar vader als een wildeman tekeer zag gaan. Ze trok in wanhoop het jachtgeweer van de muur en schoot haar vader dood. Haar moeder werd opgenomen in het ziekenhuis en Angel kwam terecht in een tehuis voor 'moeilijke kinderen'. Ze miste haar moeder en wist zelfs niet of zij nog leefde, maar elke keer als ze naar haar moeder vroeg, kreeg ze straf. Vier jaar lang vocht ze met de leiding en met de andere kinderen in het tehuis. Uiteindelijk vluchtte ze op de dag dat ze zestien werd en sloot zich aan bij een straatbende in Brooklyn. Een maand later was ze gearresteerd. Op de kade van Battery Bay had ze de ballen van haar vriend afgesneden nadat ze hem dronken had gevoerd, omdat hij met een meisje uit een andere buurt had geslapen en omdat ze, zoals ze het zelf zei, 'een dronken klootzak had vermoord die met zijn vette pens op me ging liggen en probeerde een Aziaat van me te maken omdat hij dat zulke mooie vrouwen vond' (waarvan ze een klein litteken had overgehouden dat bij haar linkeroog te zien was). Een jaar later was ze zwanger tijdens een one-night stand. Zodra ze erachter kwam, probeerde ze alles om de vrucht kwijt te raken. Ze liet zich van hoge trappen vallen, danste op bars tot diep in de nacht en dronk liters whisky om het ongeboren kind te verdrinken. Ze was zo boos dat ze in verwachting was dat ze op de vloer in het café me haar woeste voeten bijna kapot trapte. Omdat het allemaal niet hielp, eindigden de avonden in vechtpartijen met jongens van een andere gang. Midden in de nacht werd ze zwetend wakker en besloot de volgende ochtend direct een arts op te zoeken. De politieagent die haar later bloedend en in elkaar gezakt op straat vond, reed har met grote snelheid naar het ziekenhuis, waar ze meer dood dan levend aankwam.
Half verdoofd lag ze de volgende ochtend bij te komen in het ziekenbuisbed, toen ze de stem van de dokter hoorde zeggen dat ze nooit meer kinderen zou kunnen krijgen. Zonder geluid te maken had ze haar hoofd in het witte kussen weggedraaid.
Ja, ze mocht er dan wel zo lief uit zien met haar gezichtje als een Chinees poppetje, haar één meter zestig en lange bruine krullen, maar niet alles is wat het lijkt. Eén verkeerde opmerking, beweging, handeling of bedoeling en ze is in staat je van top tot teen te villen.
[Je moet geregistreerd en ingelogd zijn om deze afbeelding te kunnen zien.]

Maartje

Aantal berichten : 642
Registratiedatum : 17-07-12

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum